Vanaf trein station Beverwijk slechts 10 minuten wandelen naar de ingang!

Inclusief gophers die jou en je vrienden wandelend vanaf het station naar de locatie zullen brengen!

Tomtom locate: Ringvaartweg 26

De Gopher zal herkenbaar zijn aan een papier met Jaapcon er op. Deze wachten bij de uitgang van het station. 
De tijden zijn: 9:50 - 10:20 - 10:50 - 11:20 - 12:20

Siplo's games experience 

Met de afgesloten hal krijgen wij niet alleen en plein tot onze beschikking maar ook siplo's games experience. Hier staan banken, stoelen en natuurlijk erg veel consoles. Speel op meerdere schermen met je vrienden of probeer elke console uit waar je maar van gedroomd hebt!

Hiernaast staat het ook nog vol met talloze figures en andere verzamel items uit games. En een winkel vol met anime, comics en game merch!

Amazing Oriental

Een groot aantal aziatisch eten voor hele redelijke prijzen bij een van de grootste amazing oriental's van het land.
Ook bieden wij samen met amazing oriental een verse maaltijd aan voor in de avond. Helemaal voor Jaapcon.  Natuurlijk zulen heeeeel veel japanse heerlijke snacks helemaal aangevuld zijn en is er ook een bijna extreem aanbod aan noodles en snacks uit alle delen van azië 

 

huisregels Jaapcon
PDF – 78.0 KB 160 downloads

In samenwerking met cosplay against bullying hebben wij een lijst met regels samengesteld om het evenement zo goed mogelijk te laten lopen en de gast een duidelijk document te kunnen bieden waar hopelijk alle vragen worden beantwoord.

 

Jaapcon Huisregels.

Bij het kopen van een ticket voor Jaapcon 2, en het binnen treden op de locatie van Jaapcon 2 stem je toe dat wij (Dwaifu en Samenwerkende partijen) niet verantwoordelijk zijn voor

  • Verwondingen
  • Gestolen goederen
  • Oplichterij